در این بخش از طراحی سایت فروشگاهی، مراحل اتصال سایت به سرچ کنسول و معرفی قسمتهای مختلف این ابزار را ببینید.
در این ویدئو از آموزش طراحی سایت فروشگاهی دسته و برچسب را تعریف میکنیم.
یکی دیگر از ترفندهای بسیار کاربردی که ما در طراحی یک سایت فروش آنلاین به کار میبریم، ارائهی لیستی از خریدهای مشتریان سابق است. فرض کنید کاربری وارد سایت شده است و یک گوشی موبایل را خریده است. پس از انجام خرید و ورود مشتری به سایت، میتوان یک پیشنهاد ویژه برای آنها در نظر گرفت.
در این جلسه از آموزش طراحی سایت فروشگاهی درباره تنظیمات حملونقل رایگان صحبت میکنیم.
برنامه نویسی و کدنویسی: این روش به دانش فنی بالایی نیاز دارد و قیمت طراحی سایت با این روش بسیار بالاست. اگر در ابتدای کار هستید، بهتر است از روشهای دیگر ساخت سایت فروشگاهی استفاده کنید.
علاوه بر مواردی که در بالا به آنها اشاره کردیم، یک نکتهی کلیدی در طراحی سایتهای فروش اینترنتی وجود دارد که در اکثر موارد از دید بسیاری از کارفرمایان و طراحان سایتها دور میماند. جلب اعتماد مشتری، حیاتیترین بخش برای فروش محصولات است.
در دنیای پیشرفته امروز مردم دنبال راحتی هستند. راه اندازی وبسایت فروشگاهی نیز این خواسته مشتریان را برآورده میکند. با وجود این سایتها افراد میتوانند در هر محل و هر زمانی به فروشگاهها دسترسی داشته باشند و انتخاب خود را با حوصله انجام دهند و به با چند کلیک لوازم مورد نیاز خود را خریداری کنند.
ما این امکان را در تمام سایتهای فروشگاهی که طراحی کردهایم در نظر خواهیم گرفت. کاربر با انتخاب گزینهی مقایسهی دو یا چند محصول در صفحهی نتایج جستجو، ویژگیهای محصولات مختلف را در کنار یکدیگر مقایسه خواهد کرد.
طراحی سایت فروشگاهی با استفاده از وردپرس برای اکثر طراحان و فروشندگان کالا یا خدمات، جذاب است. زیرا کارکردن با وردپرس آسان و سریع است. همچنین با استفاده از وردپرس میتوان یک سایت را به صورت ساده یا به صورت کاملا حرفهای طراحی کرد.
قیمت، امکانات و پنل مدیریتی این سایتها، امکاناتی هستند که میتوانند بر روند ایجاد سایت فروشگاه اینترنتی موثر باشند.
یکی از نکات مهم در طراحی سایت فروشگاهی نحوه نگارش متن محصول است. در نوشتن متن محصولات باید بدانید مخاطب شما کیست؟ جزئیات محصول شما چیست؟ کاربر کی و کجا از محصول شما استفاده میکند و چرا محصول شما طراحی سایت فروشگاهی حرفه ای بهتر از رقباست؟
افزونه دکان سایت شما را به یک سایت چند فروشگاهی مشابه دیجی کالا تبدیل میکند که در این بخش به نصب و پیکربندی این افزونه میپردازیم.
مرتبط با کسبوکار: نام دامنه باید نشاندهنده نوع فعالیت و محصولات یا خدماتی باشد که ارائه میدهید.
فوتر یا پاورقی قسمت پایین سایت شماست. در فوتر بهتر است مواردی مثل: مطالب درباره ما، آدرس حضوری، لینک شبکه های مجازی، نماد ها (اینماد و نماد های اعتماد الکترونیک) و ... قرار گیرند.